Thuis ProductenUreteral Toegangsschede

Zachte Schede 10 van de Uiteinde Beschermende Ureteral Toegang de Franse Diameteroem Dienst

Zachte Schede 10 van de Uiteinde Beschermende Ureteral Toegang de Franse Diameteroem Dienst

Soft Tip Protective Ureteral Access Sheath 10 French Diameter OEM Service

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Copper
Certificering: CE & ISO
Modelnummer: UAS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50 stuks
Prijs: Negotiate
Betalingscondities: T/T
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Diameter van: 10Fr Lengte: 46cm
Certificering: CE & ISO Schedekleur: Black
OEM: Beschikbaar naam: Ureteral Toegangsschede
Hoog licht:

access sheath urology

,

sheath medical device

Ureteral de Toegangsschede van urologiereeksen, 10Fr×46cm

 

Inleiding

 

Het streven naar het vestigen van een buis tijdens endoscopische procedures die de passage van endoscopen en andere instrumenten vergemakkelijken in de urinelandstreek.

Een ureteral toegangsschede voor toevoeging in een urethra wordt aangepast omvat een uitgerekte buis die.

 

Feature&Benefits:

 

De schede verstrekt ureteral uitzetting en een ononderbroken werkende landstreek voor de introductie van endoscops en instrumenten tijdens ureteral toegangsprocedures.


Gebruiksdaxan schede om het potentiële risico voor trauma voor ureter tijdens herhaalde uitwisselingen te verminderen. De ononderbroken werkende landstreek beschermt ook de didicateinstrumenten en de flexibele endoscopen tegen schade. Toepassend hydrofiele deklaag, kan de schede oppervlaktewrijving verminderen, dan gemak de schade aan ureter. Bestemd voor éénmalig gebruik.

 

 

Bestemming:

Het wordt gebruikt voor de totstandbrenging van chirurgische weg voor endoscopische chirurgie in Ministerie van Urologie. Het helpt endoscopie of andere instrumenten om de urinelandstreek in te gaan en verstrekt een kanaal van ononderbroken verrichting. En het kan de mogelijkheid van trauma verminderen, en het precisiemateriaal en de zachte endoscoop verhinderen schade.

 

Klinische toepassing:

Het wordt gebruikt om kanalen voor instrumentatie uit te breiden en te vestigen wanneer de patiënten met nierrekening of hydronephrosis met percutane nephrostomyuitzetting en endoscopische chirurgie worden behandeld.

In kliniek, wordt de uitbreidingsbuis met schedebuis geïnplanteerd in het menselijke lichaam onder de begeleiding van gidsdraad, en de uitbreidingsbuis wordt verwijderd, en de schedebuis wordt geplaatst in het lichaam voor chirurgische instrumenten of de plaatsing van de drainagecatheter.
Omdat het kan in het menselijke lichaam voor een periode blijven, die de pijn van patiënten en de werkbelasting van de verzorging van personeel verminderen, is het een gemeenschappelijk minimaal invasief chirurgisch instrument in kliniek.

 

Contactgegevens
Copper Medical Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten